Sisällöntuotanto

Printti

Kirjoittamiani artikkeleita on julkaistu useissa eri medioissa mm. Kippari, Vene, Metsästys&Kalastus, Erä, Golflehti, HS Meidän perhe, GoGolf. Olen kirjoittanut laajasti eri aihealueista mm. golfista, veneilystä ja retkeilystä. Kirjoitetut artikkelit ovat olleet aihealueiltaan hyvin erilaisia. Lennokkaista retkikertomuksista faktapohjaisiin tuoteartikkeleihin.

Verkko

Verkkomedioiden merkitys tämän päivän viestinnässä on merkittävä. Olen tuottanut laajasti materiaalia eri toimeksiantajille eri kanaviin. Verkkopohjaisten toimeksiantojen lisääntyessä olen keskittynyt myös lyhyiden videoiden tuotantoon. Videoita on käytetty pääsääntöisesti verkkosivuilla. Videomateriaalin tuotan kameralla ja dronella. Toimeksiantaja saa aina editoidun käyttövalmiin materiaalin.

Golf Plaisir /GoGolf Almerimar 05/2022

Artikkeliin tästä

Muuta

Tuotan sisältöä toimeksiantajille myös esimerkiksi verkkosivuille, lehdistötiedotteisiin ja sosiaalisen median kanaviin. Olen kiinnostunut kaikista uusista haasteista sisällöntuotannon parissa ja tartun jokaiseen toimeksiantoon periksiantamattomalla hyvän fiiliksen asenteella.